902 500 358    Office 365 & CRM MarketPlace Microsoft Partner


ERP & CRM per a empreses

Solucions per la gestió integral del seu negoci

Una solució de gestió permet relacionar en un sol sistema integrat de dades, tots los processos de negoci (planificació estratègica, recursos humans, compres, ventes, marketing, logística, distribució, projectes, entre d’altres) obtenint millores qualitatives i estalvis importants en la gestió d’aquests processos.

A Aitana coneixem bé el negoci dels nostres clients i tenim un equip de professionals dedicat a posar en marxa la solució de gestió més adequada per a optimitzar els recursos de les empreses.
Partner Microsoft Aitana


Aitana és, sobretot, una empresa de serveis.


Consultoria tecnològica, amb la finalitat d’aconsellar a les empreses com utilitzar les tecnologies de la informació per aconseguir els seus objectius empresarials.

Implantació de solucions, mitjançant una acurada metodologia aplicada per a assegurar l’èxit dels nostres projectes.

Serveis de suport integral, que fan d’Aitana un veritable punt de suport per als nostres clients, vivint el seu dia a dia, abans, durant i després de la posada en marxa dels seus sistemes d’informació.

Formació, amb l’objectiu que el personal que utilitzarà l’aplicació estigui dotat dels coneixements necessaris per a comprendre i fer funcionar eficaçment aquest sistema.

Planificació d’infraestructures, disseny i implantació de sistemes de seguretat, tant a nivell físic com lògic, comunicacions, sistemes tolerants a errades, etc.

Última Tecnologia, tecnologia i serveis per fer créixer el seu negoci

Volver

Consultoria

Una visió empresarial


Un dels eixos principals de la nostra empresa és l’àrea de Consultoria. Aquest sistema d’informació que aportem a les empreses l’entenem no com a un suport a l’organització sinó com la mateixa organització. Per tant, el personal d’organització d’Aitana analitza les solucions des d’aquest punt de vista empresarial, més que el merament tècnic. El personal de Consultoria està format en la seva majoria per titulats universitaris qualificats en l’àrea econòmica i organitzativa i em mètodes de producció.

La metodologia aplicada en l’àrea de Consultoria està definida pels següents elements:

Aquesta metodologia assegura un anàlisi i un enfocament correcte de totes les àrees d’implantació del client. Aitana aprofita la implantació de la solució de gestió per a aconseguir que el client obtingui la més eficient i efectiva utilització de tots els seus recursos, en el menor temps possible.

Volver

Suport

Una visió empresarial

Una concepció diferent del servei de manteniment La missió d’Aitana ha sigut sempre fer realitat l’objectiu de ser realment partners tecnològics dels nostres clients, vivint el seu entorn dia a dia, abans, durant i després de la posada en marxa del seu sistema d’informació. En definitiva, anticipar-nos en tot moment a les seves necessitats. Per aquesta raó Aitana té una unitat de Suport dedicada exclusivament al servei post implantació.

Els recursos amb els que compta l’àrea de Suport són els següents:

Volver

Formació personalitzada en la fase d’implantació

Pilars bàsics per a un desenvolupament exitós


Durant la implantació del nou sistema de gestió resulta imprescindible que les persones responsables del projecte, de la part de client, i el personal que utilitzarà l’aplicació estiguin dotades dels coneixements necessaris per a comprendre i fer funcionar eficaçment el sistema. Per a que el calendari d’implantació es realitzi amb èxit, proposem un pla de formació, basat en una metodologia provada, que faciliti la posada en marxa del nou sistema en el menor temps possible. La formació de l’usuari és un dels pilars bàsics per a un desenvolupament exitós del projecte.


Formació estàndard

A més dels cursos personalitzats inherents a cada projecte, a Aitana disposem d’un catàleg de cursos estàndard de Microsoft Business Solutions – Dynamics NAV y Dynamics AX, als que poden assistir d’acord a un calendari.

Aquest servei no substitueix en cap cas a la formació personalitzada que es realitza durant la fase d’implantació, sinó que resulta molt adequat en els següents casos:

Tant per a la realització de formació personalitzada com estàndard, disposem d’aules de formació totalment equipades: mitjans audiovisuals, material formatiu i professorat especialitzat.

Volver